DAMM./EVENTS

Νέα Events

Το THE END –THE FESTIVAL EDITION έφερε κοντά νέους και μεγάλους και αποτέλεσε έμπνευση και έμπρακτη εφαρμογή των τριών αξιών του THE END Concept, την κατανόηση, την αποδοχή, την αγάπη.

Είχα την τιμή να συντονίσω ένα πάνελ με σημαντικούς CEOs (Λευτέρης Αντωνόπουλος, Ξένια Κούρτογλου, Ελένη Μίζαλου, Μαρία Μπόζογλου) που μας εξήγησαν πως η επιτυχία δεν είναι τίποτε άλλο από την επίτευξη της ευτυχίας.

Πρόσφατα

Tα μαθήματα που έχω πάρει κατά την διάρκεια της πορείας της ζωής μου και πώς η δύναμη της απόφασης καθορίζει το μέλλον μας.

Πώς μοιάζουν οι στιγμές που αλλάζουν τη ζωή σου και πώς θα καταλάβεις αν έχεις πάρει τη σωστή απόφαση.

Πραγματικά πιστεύω οτι, αφού τα κατάφερα εγώ, χωρίς να έχω συγκεκριμένα εχέγγυα, μπορείς κι εσύ να τα καταφέρεις, αρκεί να το αποφασίσεις. 

Τιμή μου που συμμετείχα στο TEDx Chania και είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τις γνώσεις μου από ένα σημαντικό βήμα.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Events

Εδώ μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το πρώτο μου σεμινάριο.

Εάν θέλετε να μάθετέ τους τρόπους με τους οποίους κατάφερα να δημιουργήσω επιτυχημένες εταιρείες  μπορείτε να δείτε εδώ το webinar

Δείτε την ομιλία μου στο Think Biz 2019,
μια ομιλία για επιχειρηματικότητα
προς την νέα γενιά.

Delphi Forum 2019 “The challenge of multi-generational leadership”

H τοποθέτηση μου στη συζήτηση με θέμα “The challenge of multi-generational leadership” που διεξήχθη στο φετινό Delphi Forum.

Από το μηδέν στο σήμερα: Στο πλαίσιο της συνάντησης που διοργανώθηκε απο το Group #Destothetika, μίλησα για τις προκλήσεις που αντιμετώπισα στο μέχρι σήμερα ταξίδι αναζητήσεων κι επιδιώξεων. Η αποφασιστικότητα μου με οδήγησε απο το μηδέν στο σήμερα που διανύω την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή μου. Αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε κι εσείς να πετύχετε όλους τους προσωπικούς σας στόχους.

Στα πλαίσια της 5ης Ετήσιας Οικονομικής Διάσκεψης της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), με θέμα «Από την Ανάκαμψη στην Ταχύρρυθμη Ανάπτυξη. Στόχος: Hellas 2021», συμμετείχαν κορυφαίοι εκπρόσωποι της επιχειρηματικής, ακαδημαϊκής και πολιτικής σκηνής του τόπου. (Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018)

Στην 3η περίοδο της διάσκεψης, στην οποία παρουσίασα τις θέσεις μου, αναπτύχθηκαν οι μέθοδοι και οι μελλοντικοί στόχοι ως «Ανατρεπτικά Επιχειρηματικά Σχήματα» εταιρειών και οργανισμών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία μου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου Delphi Economic Forum ΙΙΙ, 230 ομιλητές, εκπρόσωποι της εγχώριας, ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής σκηνής, καθηγητές πανεπιστημίου και νέοι εξέχοντες επιχειρηματίες, ανέπτυξαν τις απόψεις τους πάνω στο “ New Globalization and Growth Challenges” (1- 4 Mαρτίου 2018).

Την τελευταία ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών και με συντονιστές τους δημοσιογράφους κα. Έλενα Παπαδημητρίου και κ. Νίκο Ανδρίτσο, τοποθετήθηκα ως “Young Leader” πάνω στο σύγχρονο επιχειρείν και το τι σημαίνει για τη Manifest “Collaboration and Leadership for Sustainability”. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία μου στο:

Για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το ετήσιο event που διοργανώνει η Manifest, με θέμα “Networking κατώ από το φως άστρων…σοφίας” 

Στην εκδήλωση αυτή είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε ως ομιλητές τον καθηγητή κ. Νανόπουλο και τον κ. Μυρόπουλο.

Δείτε το καλοσώρισμα που απηύθηνα στους αξιότιμους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας που τη χαρακτηρίζει, η Manifest δε θα μπορούσε παρά να είναι ο Μεγάλος Χορηγός της Πανελλήνιας Συνάντησης για τον Στρατηγικό Ρόλο της Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, στο 2ο Facility Management Conference που διοργανώνεται από την Boussias Communications.

Με μήνυμα «Χαρτογραφήστε εσείς το μέλλον και αφήστε σε μας τα υπόλοιπα» η Μanifest συμμετείχε, μαζί με τις ηγετιδές εταιρείες στο χώρο του λιανεμπορίου, στο συνέδριο Σελφ Σέρβις CEO Forum 2015, που διοργάνωσε το περιοδικό Self Service και έλαβε χώρα στις 17 Μαρτίου 2015 στον συνεδριακό χώρο Δαϊς.

Στην ομιλία μου, εξέθεσα αλλά και τεκμηρίωσα με την αδιαμφισβήτητη ακρίβεια των αριθμών, τον τρόπο με τον οποίο ο νέος κλάδος του Facility Management μπορεί να αυξήσει το περιθώριο κέρδους των supermarkets.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ομιλία μου με θέμα: “Το Success Story της Manifest”, στο πλαισιο συνεδρίου που πραγματοποίηθηκε 8-10 Ιανουαρίου 2016 με στόχο να παρουσιάσει το Επιχειρείν με μία άλλη προσέγγιση.

Στο πρόσφατο συνέδριο “HR IN ACTION” 2015, που διοργανώθηκε στις 30/06/2015 από το HR Professional, εκπροσωπόντας τη Μanifest, τόνισα ότι το σαφές εταιρικό όραμα, η επιβράβευση των εργαζομένων και η διατήρηση υψηλού ηθικού στην εταιρεία είναι από τα βασικά συστατικά του εταιρικού «θησαυροφυλακίου», ενώ σημείωσα ότι οι θησαυροφύλακες είναι οι διευθυντές και τα στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι και παίζουμε για τη Νίκη

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ομιλία μου με θέμα: “Η ζωή είναι ένα παιχνίδι είναι και παίζουμε για τη Νίκη”, στο πλαισιο συνεδρίου που πραγματοποίηθηκε 8-10 Ιανουαρίου 2016 με στόχο να παρουσιάσει το Επιχειρείν με μία άλλη προσέγγιση.

Η Boussias Communications και το Plant Management αναγνωρίζοντας την ανάγκη του ραγδαία εξελισσόμενου κλάδου του Facility Management, διοργάνωσαν στις 27 Μαΐου το πρώτο Facility Management Conference, την πρώτη πανελλήνια συνάντηση για το στρατηγικό ρόλο της διαχείρισης εγκαταστάσεων, με μεγάλο χορηγό την Manifest.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η διοργάνωση του θα αποτελέσει θεσμό για τον κλάδο του Facility Management. Τις εντυπώσεις έκλεψε η παρουσία της Manifest καθώς μέσω των ομιλιών συναδέλφων αλλά και μέσω της δικής μου ομιλίας, ενημερώσαμε τους συμμετέχοντες για την πορεία της Manifest και την επιτυχημένη της προσπάθεια να συμβάλει στην εξέλιξη του κλάδου.

Άνθρωποι, Ηθική και Καινοτομία

Η Manifest, παρούσα και φέτος στο 3ο συνέδριο Security Project 2015 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο Τitania, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Απριλίου. Μέσα από τη ομιλία μου με θέμα “Άνθρωποι, Ηθική και Καινοτομία μια νέα τάξη πραγμάτων στον χώρο της Ασφάλειας”, παρουσίασα την ανθρωποκεντρική ματιά της Manifest στο χώρο της Ασφάλειας.

Παράλληλα στο περίπτερο της εταιρείας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν αναλυτικά τη νέα καινοτόμο Υπηρεσία Απομακρυσμένης Επιτήρησης.

Εργασία ή Παιχνίδι;
Η Manifest Services συμμετείχε στην εκδήλωση της Global Sustain, στο πλαίσιο του Capital + Vision 2014 που πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου στην Αίγλη Ζαππείου.

Αυτό που παρουσίασα εγώ ως ομιλιτής στην εκδήλωση ήταν το πως «το Παιχνίδι και ο Ενθουσιασμός» μπορούν να αποτελέσουν αειφόρα και υπεύθυνα παραδείγματα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα ενός οργανισμού.

Αντεπεξέρχομαι στις Νέες Φορολογικές Διατάξεις ή Οργανώνω την Παραγωγή μου;

Η φορολογία είναι αξεπέραστο εμπόδιο για μια εταιρεία; Αντιμετωπίζεται και με ποιον τρόπο; Είναι στόχος ή ένα από τα εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει η σύγχρονη επιχείρηση;

Κατά τη γνώμη μου η φορολογία είναι ένα από τα αναπόφευκτα εμπόδια που η σύγχρονη επιχείρηση αντιμετωπίζει καθημερινά.

Το να αντεπεξέρχεσαι στις φορολογικές υποχρεώσεις σου σημαίνει να ξεπερνάς ένα εμπόδιο που όμως μπορεί να προκύψει κι άλλες φορές. Το να οργανώνεις την παραγωγή σου σημαίνει ότι πετυχαίνεις ένα στόχο που θα προσφέρει ελευθερίες και πλήθος επιχειρηματικών επιλογών.

Αυτός είναι ο τρόπος που προσέγγισα το θέμα ως ομιλητής στο συνέδριο Finance & Tax Conference, που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικής Διοικήσεως (ΕΙΟΔ) της ΕΕΔΕ, στις 30 Νοεμβρίου 2015.

Share events: 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Print