Dionysis Ammolochitis

DAMM./WELCOME

Αγαπητέ επισκέπτη,

Επίτρεψε μου να σου συστηθώ. Είμαι ο Διονύσης, 43 ετών, παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα, την Κλεοπάτρα, και έχουμε έναν πανέμορφο γιο.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα μου ως υπάλληλος σε ηλικία είκοσι ετών και στα είκοσι έξι μου ίδρυσα τη Manifest.Τα χρόνια που ακολούθησαν από την ίδρυσή της έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά σημασία έχει η θέση που κατάφερα να κατακτήσω.
Αισθάνομαι και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή μου, αφού έχω καταφέρει να έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια εταιρεία πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, δύο σχετικά νέες εταιρείες (μια συμβουλευτική και μια real estate), ενώ συνάμα απολαμβάνω την επιχειρηματική αναγνώριση όντας ενεργό μέλος των κορυφαίων club επιχειρηματιών στην Ελλάδα.

Θεωρώ ότι όλα αυτά που έχω πετύχει δε είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πετύχω στο εγγύς μέλλον, και ξέρεις γιατί; Γιατί το έχω αποφασίσει και γιατί γνωρίζω πλέον τον τρόπο να το κάνω.
Έχω αποφασίσει να δημιουργώ συνεχώς νέες και ισχυρές πηγές εισοδήματος και επίσης έχω αποφασίσει να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ να πετύχουν στη ζωή τους.

Η επιτυχία, ξέρεις, δεν είναι κάποιο μακρινό όνειρο η επαγγελματική και προσωπική καταξίωση δεν αποτελούν φανταστικούς κρυμμένους θησαυρούς για τους ανθρώπους είναι αληθινά πράγματα και μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Πώς;
Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να σου μεταδώσω. Αφού τα κατάφερα εγώ, γιατί να μην τα καταφέρεις και εσύ;
Δεν είμαι τέρας διάνοιας, ούτε βρήκα κάτι έτοιμο, δούλεψα σκληρά, έκανα θυσίες, βρήκα τον τρόπο και τα κατάφερα.

Θέλω να σε βοηθήσω στο δικό σου ταξίδι για την επιτυχία.
Είναι βασικός μου σκοπός να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να πετύχουν αυτά που επιθυμούν.

Διάβασε προσεκτικά αυτά που γράφω στη σελίδα μου. Είναι τόσο ισχυρά που είναι ικανά από μόνα τους σχεδόν να αφυπνίσουν και κάποιον που είναι ζαλισμένος από τον θόρυβο της αποτυχίας.

Θα χαρώ να σε γνωρίσω σε κάποιο από τα event ή τα σεμινάρια μου.

Μέχρι τότε κάνε, αν δεν το κάνεις ήδη, ένα και μόνο πράγμα: Να πιστεύεις στον εαυτό σου! Αυτό (δηλαδή εσύ) είναι το ισχυρότερο όπλο που έχεις.

Με εκτίμηση,
Διονύσης Αμμολοχίτης

Διονύσης Αμμολοχίτης Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Manifest Services

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών
Manifest Services και Manifest Security που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Facility Management.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία και διακρίθηκε ως στέλεχος πωλήσεων στον κλάδο της Πληροφορικής και στη συνέχεια του Facility management.

Ερχόμενος σε επαφή με τον κλάδο διέκρινε εξαρχής την κρίσιμη συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, αλλά και συγχρόνως τη μεγάλη προοπτική ανάπτυξής του στην ελληνική αγορά.

Αφού μελέτησε ηγέτιδες εταιρείες του εξωτερικού και εντόπισε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς στις υπηρεσίες facility management, διέκρινε την έλλειψη μιας εταιρείας που θα παρέχει όλο το φάσμα των σχετικών υπηρεσιών ως αξιόπιστος και συνεπής συνεργάτης.

Το 2003 ίδρυσε τη Manifest Services, και μετά από 16 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας, ο Διονύσης Αμμολοχίτης συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες για την εξέλιξη του κλάδου του facility management στην Ελλάδα, την κατανόηση της σημασίας του για την καλή λειτουργία των εταιρειών και τη συμβολή του στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Παράλληλα, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του από το μοντέλο λειτουργίας των εταιρειών που ηγείται, εργάζεται προς την κατεύθυνση διάχυσης της συγκεκριμένης επιχειρηματικής φιλοσοφίας.

Τέλος, αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), του CEO Clubs Greece, των φίλων της Ακαδημίας Αθηνών καθώς και ιδρυτικό μέλος του HFMA (Hellenic Facility Management Association).

In order to ensure the smooth operation of the site and to improve my services, the website stores a small number of files (cookies) on your computer. How do I use them? Learn more here Learn more here | Privacy Policy

Mε σκοπό να διασφαλίσω την ομαλή λειτουργία χρήσης του site και να βελτιώσω τις υπηρεσίες μου, η ιστοσελίδα αποθηκεύει ένα μικρό αριθμό αρχείων (cookies) λειτουργικότητας στον υπολογιστή σας. Πως τα χρησιμοποιώ; Μάθετε εδώ περισσότερα | Πολιτική Απορρήτου