Dionysis Ammolochitis

DAMM./WELCOME

Αγαπητέ επισκέπτη,

Επίτρεψε μου να σου συστηθώ. Είμαι ο Διονύσης, 43 ετών, παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα, την Κλεοπάτρα, και έχουμε έναν πανέμορφο γιο.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα μου ως υπάλληλος σε ηλικία είκοσι ετών και στα είκοσι έξι μου ίδρυσα τη Manifest.Τα χρόνια που ακολούθησαν από την ίδρυσή της έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά σημασία έχει η θέση που κατάφερα να κατακτήσω.
Αισθάνομαι και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή μου, αφού έχω καταφέρει να έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια, μια εταιρεία πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, δύο σχετικά νέες εταιρείες (μια συμβουλευτική και μια real estate), ενώ συνάμα απολαμβάνω την επιχειρηματική αναγνώριση όντας ενεργό μέλος των κορυφαίων club επιχειρηματιών στην Ελλάδα.

Θεωρώ ότι όλα αυτά που έχω πετύχει δε είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πετύχω στο εγγύς μέλλον, και ξέρεις γιατί; Γιατί το έχω αποφασίσει και γιατί γνωρίζω πλέον τον τρόπο να το κάνω.
Έχω αποφασίσει να δημιουργώ συνεχώς νέες και ισχυρές πηγές εισοδήματος και επίσης έχω αποφασίσει να βοηθήσω όσους περισσότερους ανθρώπους μπορώ να πετύχουν στη ζωή τους.

Η επιτυχία, ξέρεις, δεν είναι κάποιο μακρινό όνειρο η επαγγελματική και προσωπική καταξίωση δεν αποτελούν φανταστικούς κρυμμένους θησαυρούς για τους ανθρώπους είναι αληθινά πράγματα και μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Πώς;
Αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να σου μεταδώσω. Αφού τα κατάφερα εγώ, γιατί να μην τα καταφέρεις και εσύ;
Δεν είμαι τέρας διάνοιας, ούτε βρήκα κάτι έτοιμο, δούλεψα σκληρά, έκανα θυσίες, βρήκα τον τρόπο και τα κατάφερα.

Θέλω να σε βοηθήσω στο δικό σου ταξίδι για την επιτυχία.
Είναι βασικός μου σκοπός να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να πετύχουν αυτά που επιθυμούν.

Διάβασε προσεκτικά αυτά που γράφω στη σελίδα μου. Είναι τόσο ισχυρά που είναι ικανά από μόνα τους σχεδόν να αφυπνίσουν και κάποιον που είναι ζαλισμένος από τον θόρυβο της αποτυχίας.

Θα χαρώ να σε γνωρίσω σε κάποιο από τα event ή τα σεμινάρια μου.

Μέχρι τότε κάνε, αν δεν το κάνεις ήδη, ένα και μόνο πράγμα: Να πιστεύεις στον εαυτό σου! Αυτό (δηλαδή εσύ) είναι το ισχυρότερο όπλο που έχεις.

Με εκτίμηση,
Διονύσης Αμμολοχίτης

Διονύσης Αμμολοχίτης Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Manifest Services

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Manifest Services & Manifest Security, καθιέρωσε  τον όρο του Facility Management στο εγχώριο επιχειρηματικό περιβάλλον, άγνωστο τομέα για το ευρύ κοινό πριν 16 χρόνια. Μεταπήδησε από τον κλάδο της Πληροφορικής, έχοντας διαγνώσει και μελετήσει πριν την αναγκαιότητα και την βαρύτητα του Facility Management στην εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη της εταιρικής δραστηριότητας, όπως επίσης τις δυνατότητες εξέλιξης στην ελληνική επικράτεια.

Θεωρώντας την εκπαίδευση του στις Ειδικές Δυνάμεις θεμελιώδη λίθο της επιχειρησιακής του κουλτούρας ως προς τη διοικητική μεθοδολογία και το ηθικό χρέος όλων δια της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας, εργάζεται με στόχο την διαρκή ανέλιξη του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο, αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Hellenic Facility Management Association (HFMA), ενώ παράλληλα τελεί μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματικών (ΕΕΝΕ), του CEO Clubs Greece και των Φίλων της Ακαδημίας Αθηνών.

Τα θετικά αποτελέσματα της συνολικής δράσης επισφραγίστηκαν με την σύμπραξη με επενδυτικό fund και την επεκτατική δραστηριότητα της Manifest στο εξωτερικό μέσω της 21st FM Alliance.

Ο μεγαλύτερος όμως στόχος του Διονύση Αμμολοχίτη είναι να ενδυναμώσει όσους περισσότερους ανθρώπους δύναται να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους. Αρθρογραφεί και παραδίδει σεμινάρια δίνοντας στους συμμετέχοντες ρεαλιστικές και πρακτικές λύσεις. Είναι σταθερός ομιλητής συνεδρίων, όπως το TEDx, εμψυχώνοντας το κοινό να ακολουθήσει τα όνειρα του με ξεκάθαρο στόχο, επιμονή, θάρρος και σωστή στάση ζωής.

Το 2019 ίδρυσε την εταιρεία D.AMM. – Actions for a successful business ώστε να βοηθήσει όλους όσους ενδιαφέρονται στο δικό τους ταξίδι προς την επιτυχία.

In order to ensure the smooth operation of the site and to improve my services, the website stores a small number of files (cookies) on your computer. How do I use them? Learn more here Learn more here | Privacy Policy

Mε σκοπό να διασφαλίσω την ομαλή λειτουργία χρήσης του site και να βελτιώσω τις υπηρεσίες μου, η ιστοσελίδα αποθηκεύει ένα μικρό αριθμό αρχείων (cookies) λειτουργικότητας στον υπολογιστή σας. Πως τα χρησιμοποιώ; Μάθετε εδώ περισσότερα | Πολιτική Απορρήτου