Διονύσης Αμμολοχίτης Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Manifest Services

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Manifest Services και Manifest Security που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Facility Management.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία και διακρίθηκε ως στέλεχος πωλήσεων στον κλάδο της Πληροφορικής και στη συνέχεια του facility management.

Ερχόμενος σε επαφή με τον κλάδο διέκρινε εξαρχής την κρίσιμη συμβολή του στην εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης, αλλά και συγχρόνως τη μεγάλη προοπτική ανάπτυξής του στην ελληνική αγορά.

Αφού μελέτησε ηγέτιδες εταιρείες του εξωτερικού και εντόπισε τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς στις υπηρεσίες facility management, διέκρινε την έλλειψη μιας εταιρείας που θα παρέχει όλο το φάσμα των σχετικών υπηρεσιών ως αξιόπιστος και συνεπής συνεργάτης.

Το 2003 ίδρυσε τη Manifest Services, και μετά από 16 έτη επιτυχημένης πορείας και συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας, ο Διονύσης Αμμολοχίτης συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες για την εξέλιξη του κλάδου του facility management στην Ελλάδα, την κατανόηση της σημασίας του για την καλή λειτουργία των εταιρειών και τη συμβολή του στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Παράλληλα, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του από το μοντέλο λειτουργίας των εταιρειών που ηγείται, εργάζεται προς την κατεύθυνση διάχυσης της συγκεκριμένης επιχειρηματικής φιλοσοφίας.

Τέλος, αποτελεί μέλος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), του CEO Clubs Greece, των φίλων της Ακαδημίας Αθηνών καθώς και ιδρυτικό μέλος του HFMA (Hellenic Facility Management Association).